KNSH zhvillon trajnim për ndihmën de minimis

Prishtinë, 16 nëntor 2020

Ne vazhdën e ngritjes se kapaciteteve vepruese të aktereve të fushës se ndihmës shtetërore, sot nga projekti i BE, mbështetje për Autoritetin e Konkurrencës dhe Komisionin e Ndihmës Shtetërore (EU Support to the Kosovo Competition Authority and State Aid Commission), po zhvillohet trajnimi për ndihmen de minimis.